El cap de setmana del 3 i 4 de Febrer, els Pioners i Caravel·les vam realitzar la nostre tercera excursió, als caus de la Garriga.

 

Aquest cop vam quedar directament a l’estació de tren de Plaça Catalunya i així  vam poder agafar el tren a una hora prudencial, el viatge en tren sempre és el mateix, on lluitem contra la són amb les nostres guitarres.

Quan ja arribàvem a la nostra destinació, va sortir primera sorpresa del cap de setmana, ja que caps i joves vam baixar a parades diferents, així van començar una petita ruta que van fer en solitari.

 

Ens vam retrobar tots als caus de la Garriga, uns caus que tots coneixem, ja que és una gran casa just en el centre del poble, com els Pioners acabaven de caminar, vam fer una activitat de relaxació que va funcionar tant, que alguns no van poder evitar adormir-se.

 

Ja a la tarda, després de dinar i descansar, vam començar a fer diverses activitats, on podem destacar una cursa d’orientació i pistes per a tot el poble i una dinàmica per anar començant a parlar dels campaments d’estiu.

A la nit,  ens vam enfrontar al fred glacial com vam poder però ens vam llevar amb molta força gracies al “baile del cuadrado”, començant el diumenge amb una energia inspiradora.

 

Va ploure durant tot el matí, però això no ens va impedir realitzar una activitat més completa, que ens va permetre treballar els complexes i generar un debat molt productiu.

 

Obviament abans de sortir, vam netejar l’espai i tranquil·lament ens vam dirigir a agafar el tren, on vam aprofitar per a fer una revisió conjunta i continuar amb els nostres característics “guitarreos”.

 

L’excursió ens va deixar amb ganes de repetir en breus, esperem la pròxima amb moltíssimes ganes!