El cap de setmana del 3-4 de febrer, els Llops i les Daines vam anar d’excursió a Sant Celoni.

Com sempre vam quedar a pl. Trilla, per fer via cap a Passeig de Gràcia on aniríem a buscar el tren que ens portaria a Sant Celoni. Com que en teníem per estona vàrem treure les guitarres i els cançoners i vam estar el viatge entre cançó i cançó.

Just arribar a Sant Celoni vam trobar una plaça perfecte per esmorzar tranquil·lament. Un cop vam tenir la panxa plena, vam anar cap al Cau de La Salle on hi passaríem la nit. Un cop allà vam jugar a l’aranya peluda. Tot i que el joc preferit de Llops i Daines és sens dubte el Mataconills, l’aranya peluda, no es va quedar curta ja que hi vam jugar varis cops. En acabar, per buscar una pista que ens havia deixat el gran savi vam agafar les motxilles i els dinars i vam fer via cap al parc natural Montnegre!! Va ser la primera ruta dels Llops i les Daines!

Un cop endinsats al parc, després d’una bona estona caminant ja començàvem a tenir gana, així doncs, vam decidir dinar sota les ombres dels arbres. Després d’una estona de temps lliure, vam descobrir que sóm molt bons jugant a futbol xines. Poc després d’acabar el joc i just quan vàrem començar a caminar per tornar, vam trobar una esperada pista del gran savi, tot i això, no era ben be una pista sinó que era un enigma que havíem de desxifrar! És per això que  durant tot el camí de tornada vam estar pensant com podíem resoldre’l.

Un cop al cau, després de berenar, vam acabar de resoldre l’enigma. A la tarda vàrem passar la resta de la tarda jugant a jocs de confiança, Vam jugar a pintar cares, al pèndol, al cuc, i al mur.

Un cop sopats, i després del Bona nit, vam anar a dormir.

Diumenge vam fer un ‘Bon dia’ molt divertit i un cop esmorzats, vam jugar a l’arrenca-cues i al ‘come-cocos’. En acabar, els llops i les daines van gravar-se un missatge per d’aquí 10 anys!! on deien que voldrien ser de grans. Tot seguit, mentre uns s’enviaven el missatge, la resta van estar jugant al joc de les pel·lícules. Després vam dinar i vam endreçar l’habitació on havíem dormit, un cop la vam deixar ben neta i polida, vam deixar un fulard signat per tots nosaltres al cau de La Salle i vam anar a agafar el tren on ningú no va poder estar-se de fer-se una migdiada després del cansament del cap de setmana.