Primera excursió de TRUC!

Som a dia 18 de novembre i després de certs problemes per quedar hem aconseguit posar-nos d’acord i coincidir tots a Pl. Espanya a les 10h. L’Anna Yuste ha arribat súper apurada, just a temps per agafar el tren amb direcció a Igualada, el nostre destí.

Durant el trajecte alguns dormen, i d’altres toquen la guitarra i canten. Un cop a Igualada ens dirigim cap al súper cau, on hem quedat amb l’Andreu, el cap d’Agrupament de l’AEIG Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà per ensenyar-nos els locals i deixar-nos les claus per tal de passar la nit allà!

Un cop instal·lats anem a esmorzar a un Cafè mentre fem activitats de coneixença perquè la Maria, la nova incorporació de Truc, ens conegui a tots i nosaltres a ella. Després de dinar dediquem unes hores a revisar els nostres súper acords de convivència i aclarim dubtes mentre els debatem entre tots. La tarda, la dediquem a fer activitats de distensió, com ara un “petó belga” i una “mitja taronja”.
Abans de sopar, les nostres animadores ens presenten la seva activitat, la qual t’associa amb un dels 4 elements (foc, aigua, aire i terra) i reflexionem sobre això.

Arriba la nit, sopem i fem una petita vetlla amb guitarres i més jocs de coneixença!
Ja som a diumenge a les 10h del matí, la Paloma ha hagut de marxar abans per a poder votar a les eleccions xilenes. Els altres ens anem despertant poc a poc i anem preparant les motxilles. Aleshores tornem al Cafè de dissabte i esmorzem tot jugant a diversos jocs entre rialles.
La Lillo, l’Uri i la Cristina han hagut de marxar a les 11h ja que havien d’estudiar, la resta ens quedem a fer una activitat de reflexió sobre el gènere i parlem de feminisme. Un cop acabada anem cap a l’estació i agafem el tren de tornada a Barcelona. Allà dinem i fem una valoració de tot el cap de setmana.

Júlia Torra i Sylvain Walsh, trucaires del Montnegre-Josep Carner