El cap de setmana del 10 i 11 de novembre els llops i daines començen la primera excursió del any. Quedem tota la unitat a les 9:15 a plaça Trilla, i anem xino xano a buscar el tren direcció Cardedeu.

Un cop arribats al poble vam esmorzar tots junts a la plaça del costat de l’estació, per tal d’agafar energies per un dia ple d’emocions. Un cop instal·lats a la casa, ens dirigim a un prat on hi passarem tot el dia, fent activitats com: el caçador, guerra de sexes entre altres. El primer dinar va ser per compartir, per fer germanor.

Ja a la tarda, després de dinar i descansar, vam començar a fer diverses activitats, la que va tindre més èxit va ser una petita formació que vam fer els caps,de com s’havia de fer una motxilla equilibrada de pes i amb tot l’imprescindible per una excursió.

Després d’estar fent jocs de distensió i deixar una mica de temps lliure, va arribar el sopar va ser un moment per tornar agafar forces pel gran joc de nit. Una gimcana. L’objectiu era conèixer més bé els nous caps i descobrir coses de nosaltres però amb la premisa de que només ens podíen fer preguntes de Sí o No.

Quan els ànims ja estaven mes cansats vam anar a poc a poc cap els sacs de dormir on els caps ens van tocar unes cançons amb la guitarra.

El diumenge al matí ens vam aixecar, vam recollir les motxilles i netejar la casa, xino xano vam anar a la plaça del poble per esmorzar.

El diumenge vam fer una descoberta! Consistia en descobrir Cardedeu, preguntant a la gent anècdotes, històries, si hi havia alguna eminència per cardedeu etc.. i apuntant el més important  del que deien per després anar als caps i informar-los de tot el que havíem après. Va ser tota una experiència!!!

I per fi va arribar l’activitat estrella, la que més ens va agradar, el Joc de la bandera en format rol, ens va agradar tant que vam voler repetir una partida més.

Finalment quan ja estavèm a l’estació de tren vam fer una revisió de com havia anat l’excursió (tot un èxit)

Vam agafar el tren i en menys d’una hora ja estavem corrent altre vegada per la plaça Trilla despedint-nos dels caps i donant petons i abraçades a les mares i pares que ens esperaven amb un somriure d’orella a orella.