El cap de setmana del 18-19 de Març, els Llops i Daines del Montnegre Josep Carner hem marxat d’excursió a Llinars del Vallès!!

Aquesta vegada només érem 8 nens i nenes, però ens ho he passat molt bé igualment i hem fet molta pinya!

Hem dormit al centre excursionista del poble, on hem coincidit amb els Castors i Llúdrigues del cau de Granollers!

Hem fet moltes activitats tot el cap de setmana com un taller per treballar la imaginació reinventant els contes tradicionals amb el que van sortir histories molt originals i divertides, un circuit per parc o el clàssic stop.

Després de fer una activitat de reflexió i debat basada a intentar crear una societat des de zero, pensant i debatent els oficis i rols més importants, les quel.les de llops i daines vam voler sorprendre els nens i per berenar vam comprar xurros! Estaven boníssims!

Vam sopar en rotllana a la plaça del poble i vam jugar al llop abans d’anar a dormir. Hem fet nit als locals del Centre excursionista de Llinars del Vallès

El diumenge feia un sol esplèndid i vam decidir compartir l’hora de l’esmorzar amb els castors i llúdrigues del cau de Granollers, per conèixer-ns una mica més!

Després vam fer una petita excursió de 3 km fins a l’església de Collsabadell, passant pels Maristes de Llinars del Vallès, una masia impressionant al mig del camp!

En arribar a l’església, vam descansar una mica i vam fer una mini activitat de teatre amb els campaments de setmana santa com a temàtica, per intentar animar a venir a aquells infants que encara s’ho estan pensant. Veniu tots que serà genial!!

En tornar a Llinars vam dinar i jugar una mica més i vam tornar a Barcelona on ens esperaven els pares per la reunió informativa dels campaments de setmana santa!

A plaça Trilla vam fer l’última activitat del cap de setmana, una revisió de l’excursió! Els infants van anar dient la seva opinió sobre els diferents aspectes de la sortida, posicionant-se a un costat o altre de la plaça: el clàssic “mar o muntanya”! El balanç final és súper positiu! Ha sigut genial!

El dissabte que ve, més i millor!