Qui som ?

Som l’agrupament Montnegre Josep Carner que treballa en l’educació en el lleure on el nostre objectiu és educar a través dels valors, sense ànim de lucre.

Compartir, respectar, estimar, i molts altres valors són els que ensenyem sempre a través de jocs lúdics o bé activitats més dinàmiques i pedagògiques.

Actualment a l’agrupament tenim les següents unitats:

La unitat de Castors i Llúdrigues s’ha ajuntat amb la de LL/D ja que no són prous infants com per separar les unitats. Busquem Castors i Llúdrigues! Ajudeu-nos!

Logo de l'agrupament Montnegre Josep Carner situat al barri de gràcia
L'agrupament Montnegre Josep Carner situat al barri de gràcia

Ja pots consultar el nostre ideari!

Consulta’l només amb un clic!

Com funcionem ?

Nosaltres eduquem a partir d’uns valors basats en l’escoltisme. A través de jocs i activitats es poden aprendre molts valors, com ara el de compartir, estimar, ser pacient, tenir iniciativa, etc… No t’ho creus?? Vine al cau i ho comprovaràs!!

Tenim 6 unitats:

Castors i Llúdrigues: Són els infants menuts de la casa!! Tenen entre 6 i 8 anys.
Llops i Daines: Són els bandarres i més entremaliats!! Tenen entre 9 i 11 anys.
Rangers i Noies Guia: Entendre la promesa i assolir objectius és el que els mou!! Tenen entre 12 i 14 anys
Pioners i Caravel·les: Es creen objectius per assolir i comencen a adquirir pròpia autonomia!! Tenen entre 15 i 17 anys.
Trucs: Són els més grans, ni infants ni caps, joves amb coneixements de l’escoltisme que es fan els seus caus, campaments, i desenvolupen nous projectes!! Tenen entre 18 i 19 anys.

Caps i Quel·les: Normalment els caps i quel·les són els mateixos infants que s’han fet grans dins el cau que volen transmetre tots els valors apresos anteriorment, i aplicar-los i ensenyar-los a noves generacions!! A partir de 18 anys fins que deixis pas a caps de noves generacions.

I això és un breu resum del nostre funcionament com a agrupament escolta!!

La unitat de Castors i Llúdrigues s’ha ajuntat amb la de LL/D ja que no són prous infants com per separar les unitats. Busquem Castors i Llúdrigues! Ajudeu-nos!

Els nostres locals

Ja des de fa molt temps que els locals de l’Agrupament Escolta i Guia Montnegre-Josep Carner estan situats dins del Cercle de Gràcia, a l’últim pis de l’edifici.

El Cercle és una associació sociocultural i esportiva privada, sense ànim de lucre, fundada el 3 de març de1903.

Des de sempre ha estat una entitat amb vocació de servei públic, i per això fa 105 anys que ofereix als socis serveis i activitats per a l’aprofitament creatiu del temps lliure i l’enriquiment personal i col·lectiu.

Malauradament no tenim permís de pernoctació.

Caps de l'agrupament Montnegre Josep Carner situat al barri de gràcia