El passat cap de setmana, 25-26 de febrer, al Montnegre – Josep Carner vàrem celebrar la festa d’agrupament en format excursió, i és que ja en portem 26, d’anys!

Vam marxar ben d’hora des de Plaça Trilla i vora les 10h ja érem a Begues, dormiríem al Centre Josep Manyanet. Degut a l’assistència d’algunes mares i pares vam començar l’excursió amb un seguit d’activitats de presentació per tallar el gel. Tot seguit vam muntar les tendes i vam dinar, allà vàrem celebrar el mític concurs de pastissos del qual tant mares com infants van participar, per sort comptàvem amb dos experts en dolços per a fer de jurats.

Ja amb la panxa plena, vam dedicar la tarda a fer una gimcana que constava de sis proves, entre d’elles una de punteria, una altra de dibuix i fins i tot ens vam remullar amb globus d’aigua. Hem de dir que les guanyadores de la gimcana van ser, sense cap mena de dubte, el grup de les mares que, carregades d’energia, ho van petar molt fort! Entre tanta diversió, també calia un moment de seriositat, així que mentre la unitat de TRUC organitzava una activitat per als infants, els Caps i Quel·les ens vam reunir amb les famílies. Per acabar bé el dia, després de sopar vam muntar el karaoke Montnegre en el qual tant infants com famílies hi van deixar la pell amb “hits” de Disney, Estopa, Abba o La Raíz.

Diumenge ens vam llevar i vam poder comprovar com, poc a poc, anaven arribant més i més cotxes de famílies. Un cop estàvem totes ben organitzades, vàrem fer una petita excursió fins la zona de barbacoa. Allà ens esperaven els excaps i encara més famílies. Mentrestant que uns feien la carn, els altres jugaven a futbol, i així va anar passant el migdia fins que, un cop vàrem quedar tots tips, només vam haver de recollir i marxar a descansar, que la setmana torna a començar i s’ha d’afrontar amb força!