Els TRUC hem marxat aquestes festes de campaments de Nadal! Encara que amb algun imprevist, el viatge d’anada va anar com esperàvem.
Després de fer el primer esmorzar a Figueres vam agafar el bus que ens va deixar a la nostra destinació: Vilamacolum. Un cop allà vam preparar la casa i ens vam posar a dinar. Acabat el dinar vam descansar una estona mentre el Gerard i el Pau anaven a buscar llenya i, quan van tornar, vam començar la primera activitat que consistia en jugar al Quinto; la segona tractava de fer un debat sobre quatre temes que ens van exposar a partir de diverses fotos i, després, vam tenir una estona per jugar a ping-pong i al “futbolín”. Tot seguit vam sopar i aquella nit vam fer el fanalet.
El matí següent va ser de descans i els TRUC que havien d’estudiar van tenir temps per a poder-ho fer. Ens vam posar a dinar i un cop vam acabar vam fer tres activitats: la primera consistia en saber quin truc tenies davant només tocant-li les mans (amb els ulls tancats), la segona era fer figures de plastilina segons el prejudici que ens havia tocat (escrit en un paperet) per després poder obrir un debat sobre aquests, i l’última activitat estava preparada per les animadores i tractava de reflexionar sobre diversos temes introspectius. Quan vam acabar vam anar a buscar llenya i després vam anar a sopar al bar del poble. Per la nit vam fer vetlla i ens en vam anar a dormir ja que el dia següent ja marxàvem i havíem de recollir.
Un cop ens vam despertar i vam fer tot el que havíem de fer vam anar a agafar el bus que ens deixava a Figueres, vam dinar allà i ja vam agafar el tren cap a Barcelona.