Com cada any, des del barri de gràcia hem sortit direcció als campaments de setmana santa, aquest any, a Cornellana, a la casa de colònies Els Falcons.

13 Llops i Daines, 19 Ràngers i Noies Guia, 15 Pioners i Caravel·les, 15 Trucs i 13 Caps i Quel·les hem quedat a les 8:00 h a la plaça Trilla per agafar l’autocar que ens portarà fins a la casa.

Cada any marxem totes les unitats juntes, ja que creiem que és la millor manera de relacionar-nos amb tot l’agrupament, durant una estada de quatre dies on fem tot tipus d’activitats.

El primer dia del campament, ens hem organitzat les habitacions i per la nostra sorpresa, hem descobert que en aquella casa hi vivien 5 robots que ens han acompanyat durant tots els campaments!

El segon dia del campament, cada unitat ha marxat de ruta, totes elles diferents adaptades al grup en qüestió. Els Llops i Daines han coronat un pic de la serra del Cadí, els Ràngers i Noies Guia han fet una ruta adaptada a tots els membres de la unitat i els Pioners han tocat neu!!

Al tornar de la ruta, els trucs havien preparat un túnel de por, amb l’objectiu que tots aquells que realment la por els angoixa, poguessin superar-ho vencent les seves pors.

El tercer dia del campament, hem dedicat moments del dia a treballar la unitat, a cuidar-nos com a grup i a seguir amb el nostre projecte de curs. Durant la tarda hem fet les mones per unitats, no sabria dir-vos quina feia més goig…

Ha sigut en aquest tercer dia quan hem fet quelcom que quedarà per sempre per a l’agrupament, i és ni més ni menys, que un Lip Dub que podreu veure pròximament!

Ep! El tercer dia ha sigut l’última nit al campament, i és per això que amb l’ajuda dels robots, hem pogut dur a terme una gran vetlla plena de guitarres, cançons, patates, molts infants i la companyia dels excaps.

Durant els campaments hem rigut molt, ens hem estimat, ens hem abraçat, hem corregut, jugat i fins i tot cantat fins a quedar-nos afònics. Han estat quatre dies molt intensos, quatre dies que s’han fet curts però quatre dies que queden en la memòria de tots aquests infants.

Acabats els campaments, hem demanat als Llops i Daines que definissin els campaments amb una frase, aquest n’ha estat el resultat:

“Molt guai i divertit, he après moltes coses. Intentaré no esborrar-me mai del Cau”

“Ha sigut una experiència que mai oblidaré”

Han sido muy guays y me hubiera gustado quedarme hasta el final”

“Excel·lents!!!”

“Mai m’ho havia passat tan bé. Si us plau l’any que ve que siguin dues setmanes!”

“Han sigut molt més guais del que m’esperava. M’ho he passat chachi guai. He après a compartir”

“Ha sigut la meva millor excursió de la vida”

MONTNEGRE JOSEP CARNER!